Wheelchair fixation Bierman (15)

Page
Set Descending Direction
 1. Wheelchair fixation support for Trophy 6
  Wheelchair fixation support for Trophy 6 S950.333
  Rolstoelfixatiesteun tbv. Trophy 6
  €160.69
  low stock
 2. Wheelchair fixation tool for Excel G5
  Wheelchair fixation tool for Excel G5 S950.670
  Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Excel G5 goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden. De set wordt achterop de rolstoel gemonteerd. Er kan met het Bierman systeem en met het vierpunts-aanhaaksysteem worden gewerkt.
  €76.34
  Out of stock
 3. Wheelchair fixation tool for Quickie Argon
  Wheelchair fixation tool for Quickie Argon S950.640
  Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Quickie Argon goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden. De set wordt achterop de rolstoel gemonteerd. Er kan met het Bierman systeem en met het vierpunts-aanhaaksysteem worden gewerkt.
  €87.05
  low stock
 4. Wheelchair fixation tool for Quickie Neon
  Wheelchair fixation tool for Quickie Neon S950.630
  Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Quickie Neon goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden. De set wordt achterop de rolstoel gemonteerd. Er kan met het Bierman systeem en met het vierpunts-aanhaaksysteem worden gewerkt.
  €87.05
  low stock
 5. Wheelchair fixation tool for Quickie Rubix
  Wheelchair fixation tool for Quickie Rubix S950.620
  Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Quickie Rubix goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden. De set wordt achterop de rolstoel gemonteerd. Er kan met het Bierman systeem en met het vierpunts-aanhaaksysteem worden gewerkt.
  €87.05
  low stock
 6. Wheelchair fixation tool for Spin-X
  Wheelchair fixation tool for Spin-X S950.610
  Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Spin-X goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden. De set wordt achterop de Spin-X gemonteerd en er kan zowel met het Bierman systeem als met het vierpunts-aanhaaksysteem worden gewerkt.
  €76.34
  Out of stock
 7. Wheelchair fixation tool for Ibis X
  Wheelchair fixation tool for Ibis X S950.392
  Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Ibis X goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden. De set wordt achterop de Ibis X gemonteerd en er kan zowel met het Bierman systeem als met het vierpunts-aanhaaksysteem worden gewerkt.
  €80.36
  In stock
 8. Wheelchair fixation tool for Yes Puma Beatle front-wheel drive
  Wheelchair fixation tool for Yes Puma Beatle front-wheel drive S950.390
  Deze set maakt het mogelijk de Yes Puma/Beatle met voorwiel aandrijving goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden volgens de gestelde normen. De set bestaande uit twee rolstoelfixatiebeugels wordt achterop de Yes Puma/Beatle gemonteerd
  €97.76
  low stock
 9. Wheelchair fixation tool for Etac Cross
  Wheelchair fixation tool for Etac Cross S950.345
  Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Etac Cross goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden. De set wordt achterop de rolstoel gemonteerd. Er kan zowel met het Bierman systeem als met het vierpunts-aanhaaksysteem worden gewerkt.
  €69.64
  Out of stock
 10. Wheelchair fixation tool for Quickie 2 Classic
  Wheelchair fixation tool for Quickie 2 Classic S950.314
  Deze rolstoelfixatieset maakt het mogelijk de Quickie 2 Classic goed te fixeren zodat de rolstoel veilig vervoerd kan worden. De set wordt achterop de rolstoel gemonteerd. Er kan met het Bierman systeem en met het vierpunts-aanhaaksysteem worden gewerkt.
  €93.74
  Out of stock

Wheelchair fixation Bierman (15)

Page
Set Descending Direction
Copyright Warmerdam Revalidatie Service 2020